Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens
Candy King Texel
Weverstraat 46
1791 AE Den Burg
info@candykingtexel.nl

KvK nummer:
BTW-identificatienummer:

Artikel 1 | Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die tot stand is gekomen tussen Candy King Texel en de consument. Bij het aangaan van een overeenkomst (het plaatsen van een bestelling) ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Van deze voorwaarden wordt alleen afgeweken indien Candy King Texel hier schriftelijk mee heeft ingestemd. Voor alle duidelijkheid. Met overeenkomst wordt in dit geval het plaatsen van een bestelling, het ingaan op een aanbieding, het aanvragen van een offerte etc. bedoeld.

Artikel 2 | Prijs en product
De producten op www.candykingtexel.nl zijn nauwkeurig beschreven. Indien hier onduidelijkheden over zijn, kun je contact opnemen met Candy King Texel: info@candykingtexel.nl. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief de verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 4,95 (Nederland) en andere landen: zie winkelwagen. De definitieve verzendkosten worden in het bestelproces berekend. Candy King Texel is te allen tijde gerechtigd prijswijzigingen aan te brengen.

Artikel 3 | Garantie
Producten die verkocht worden op candykingtexel.nl zijn zorgvuldig uitgekozen en van goede kwaliteit. Indien zich onverhoopt problemen voordoen met de bestelde producten, kun je contact opnemen met Candy King Texel: info@candykingtexel.nl.

Artikel 4 | Levering
Bestellingen worden verzonden via PostNL brievenbus- of pakketpost. De levertijd hangt af van de snelheid van de post, maar na ontvangst van de betaling wordt de bestelling op werkdagen (ma t/m vrij m.u.v. feestdagen) binnen 24 uur verzonden, tenzij anders aangegeven tijdens het bestelproces. Candy King Texel is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending. Indien dit zich voordoet, neem dan wel even contact met ons op. Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens. Indien je hier een fout maakt, is Candy King Texel niet aansprakelijk.

Artikel 5 | Betaling
In onze webshop kan worden betaald door middel van iDeal en vooraf overschrijven. Een bestelling dient te worden betaald binnen 5 werkdagen, daarna wordt de gereserveerde bestelling weer vrijgegeven. Indien het betalen niet lukt binnen 5 werkdagen, neem dan even contact op met Candy King Texel via info@candykingtexel.nl.

Artikel 6 | Klachten
Indien er klachten zijn kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen ons uiterste best doen om een passende oplossing te vinden.

Artikel 7 | Annuleren en retourneren
Je kunt je bestelling annuleren door middel van het sturen van een mail naar info@candyking.nl o.v.v. Retour. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren, indien je ontevreden bent. Let wel dat de verzendkosten dan voor je eigen rekening zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed verpakken en verzenden van het product. Daarnaast dient het product geen gebruikerssporen te hebben. Als het product niet goed wordt geretourneerd, kan candykingtexel.nl de kosten van dit product niet vergoeden. Candy King Texel heeft het recht om bestellingen die niet volgens de algemene voorwaarden zijn geplaatst te annuleren.

Artikel 8 | Kortingscodes
In enkele gevallen/bij specifieke acties zijn kortingscodes beschikbaar. Het gebruik van een kortingscode wordt alleen goedgekeurd/is alleen legitiem als deze wordt gebruikt bij de daarvoor bedoelde artikelen (dit staat bij de artikelen vermeldt). Indien een kortingscode onjuist wordt gebruikt, wordt er contact met je opgenomen om dit op te lossen. Je bestelling wordt pas verzonden als het juiste totaalbedrag van je bestelling is betaald.

Candy King Texel is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.